Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Trek je vloer door naar buiten: maak buiten even gezellig als binnen

Trek je vloer door naar buiten: maak buiten even gezellig als binnen

10 October, 2019

De tijd dat de tuin ondergeschikt was aan je interieur is voorbij. Tegenwoordig wordt er veel tijd besteed aan de buitenomgeving van je huis: de tuin. Wat we veel terugzien is dat de vloer die binnen ligt doorgetrokken wordt naar buiten om zo meer eenheid tussen binnen en buiten te creëren. Ook vormt de schutting  een belangrijk – zo niet het belangrijkste – onderdeel van je tuin. Het bepaalt als echte eyecatcher de look & feel van je tuin. Schuttingservice.nl is een specialist als het aankomt op het plaatsen van onder andere maatwerk schuttingen. 

 

  • Een harmonieus geheel 

Het gebruik van natuurlijke materialen zorgt ervoor dat je een natuurlijke uitstraling behoudt. Heb je binnen bijvoorbeeld een vloer van natuursteen of hout, trek deze stijl dan ook door naar de tuin. Kies dan ook bijvoorbeeld voor een houten schutting of combineer beton met hout. Zo zorg je ervoor dat de tuin geen aparte ruimte is maar echt betrokken wordt bij je huis en als het ware een verlengde is van je leven binnen. Wil je low budget eenheid creëren kies dan bijvoorbeeld voor een mooi buiten tapijt. 

 

  • Een schutting geeft je privacy en rust

In je tuin verbindt je je met de natuur en kom je tot rust. Een goede schutting zorgt ervoor dat je voldoende privacy ervaart en optimaal van je tuin kunt genieten. Ook in de schuttingbranche zit men niet stil en wordt meegegaan met de trends en ontwikkelingen. Er zijn momenteel heel veel diverse materialen die ingezet worden bij het ontwerp en plaatsen van schuttingen. Zo zijn er geluidswerende schuttingen die aan beide zijden met kokos of bamboe bedekt zijn en zijn er bedrijven die rekening houden in hun materiaalkeuze zodat planten en nuttige insecten zich nog kunnen nestelen.

 

  • Buiten even gezellig als binnen

Wil je binnen graag doortrekken naar buiten en eenheid creëren in en rondom je huis? Ga dan voor jezelf na of je budget hebt om de vloer van binnen door te trekken naar buiten of om een schutting te plaatsen die helemaal naar jouw smaak wordt ontworpen en geplaatst. Kleed je tuin verder aan met planten en accessoires die je tuin net even wat meer sfeer geven.