Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Het stylen van je huis en inrichting.

Het stylen van je huis en inrichting.

5 June, 2018

Een vloer kan alles bepalend zijn voor de stijl van je huis. Zeker wanneer je een nieuwe woning betreed. Je begint namelijk voordat je de meubels plaatst met het leggen van een vloer. Dit kan een laminaat, PVC vloer zijn. Misschien hou je meer van Zeil of tapijt. Welke vloer je ook kiest het kan bepalend zijn voor de rest van je huis inrichting.

Je huis stylen met een vloer.

Wanneer je gaat verhuizen dan heb je natuurlijk al enkele meubels die je mee wilt nemen. Wat je kunt doen is een vloer kiezen die hierbij past. Zo kun je alvast rekening houden met de kleuren en de vormen van je huidige meubels.

Wel moet je niet vergeten dat een vloer over het hele oppervlak van je huis ligt en daarmee de grootste en eerste eyecatcher is. Daarnaast wil je rekening houden met de toekomstige styling van je huis. En de aanschaf van nieuwe meubels.

Gebruik meerdere soorten vloeren, patronen en kleuren.

 

Ook is het heel leuk om met meerdere soorten vloeren te werken en of kleuren en patronen in de vloer. Je zou bijvoorbeeld een gedeelte van de begane grond in tapijt kunnen doen. Maar dan het gedeelte waar de keuken staat in zeil of laminaat. Op deze manier kun je veel meer kanten op met de styling en inrichting van je woning.

Een vloer is niet voor even.

 

De vloer die je kiest zal er voor langere tijd blijven liggen. Dit in tegenstelling tot meubels die je makkelijker zult vervangen voor iets anders. Ook lampen, kleedjes, en andere accessoires waarmee je huis opleukt en stijlt zijn makkelijk vervangbaar. Denk daaraan wanneer je een vloer kiest. De vloer is alles bepalend. Zorg er daarom voor dat deze ook samen gaat met meerdere stijlen. Kijk voor leuke styling tips om gezelligheid in huis te halen op deze website.

 

Elke soort vloer heeft weer andere kenmerken en een andere uitstraling. Zo is heeft tapijt al een natuurlijke warme uitstraling en daardoor ideaal voor in de slaapkamer. Laminaat afhankelijk van de kleur kan alle kanten op. Het nadeel van laminaat kan zijn dat je een te goedkope variant kiest die snel slijt en onnatuurlijk lijkt. Het mooiste is natuurlijk om een echte houten vloer te nemen of PVC wanneer je vloerverwarming hebt.

Win advies in.

Laat je daarom goed adviseren door een echte vloeren expert. Een vloer is een grote uitgave en blijft voor een langere periode liggen. Zorg daarom dat je zeker van je zaak bent wanneer je een vloer uitkiest.