Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

De basis van laminaat

De basis van laminaat

25 January, 2022

Er zijn verschillende vloeren waar je uit kunt kiezen, waaronder ook een laminaatvloer. Een laminaatvloer is er handig voor als je bijvoorbeeld kinderen hebt of een huisdier. Het is namelijk een hele stevige vloer die echt wel tegen een stootje kan. Daarnaast is laminaat ook nog eens gemakkelijk schoon te houden, dus ook daar hoef je je niet druk over te maken. Een laminaatvloer klinkt dus allemaal hartstikke leuk, maar welke vloer past nu het beste bij jouw interieurstijl? Er is heel veel keuze uit verschillende kleuren waardoor er voor iedereen wat tussen zit, maar dit kan de keuze ook overweldigender maken dan dat het hoeft te zijn. 

De juiste plek

Bij Lundia hebben ze een groot assortiment aan laminaatvloeren en kun je dus een kijkje nemen bij de vloer waarvan jij denkt dat die het beste bij je past. Een laminaatvloer van Lundia gaat lang mee en heeft weinig onderhoud nodig. Op de website van Lundia vind je aan laminaatkiezer die jou helpt met het maken van de keuze over het juiste laminaat. Wanneer je besluit het laminaat aan te schaffen hoef je je geen zorgen te maken over het leggen ervan, want het laminaat kent een simpel click systeem. Het stappenplan over dit systeem vind je ook op de website en ook kun je daar een video vinden die je wegwijs maakt in het systeem. Ook niet geheel onbelangrijk is dat laminaat geschikt is voor vloerverwarming, als je hierin geïnteresseerd bent. 

Een groot aanbod

Lundia beschikt dus over allerlei verschillende soorten laminaat en daaronder vallen ook allerlei verschillende kleuren. Zo kun je er ook terecht voor een eiken kleur laminaat. Met een mooie laminaatvloer als dit wordt de toon in je interieur gelijk gezet. De vloer straalt namelijk een modern en stijlvol karakter uit dat gelijk een nieuwe sfeer geeft aan je interieur. Door de basiskleuren die het laminaat heeft, is het een vloer die in ieder interieur toegepast kan worden. 

Wat past bij jou

Doordat veel laminaatvloeren in basiskleur beschikbaar zijn, kun je het gemakkelijk laten aansluiten op je interieur. Je kunt de vloer namelijk volledig naar je eigen wensen uitkiezen en dat is ook het voordeel van een groot aanbod van de vloeren. Je kunt gaan voor een wat meer grijs/witte laminaatvloer of juist voor een laminaatvloer met een bruine kleur. Volledig afhangend van je eigen interieurwensen en het interieur in je eigen huis, kun je de keuze maken voor de laminaatvloer die jij wilt.