Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

De 5 PVC-vloertrends van 2022

De 5 PVC-vloertrends van 2022

8 July, 2022

Wil je je woning renoveren en toch up-to-date blijven met de PVC-vloertrends van 2022? We hebben 5 trends voor je om dit jaar inspiratie op te doen voor je gloednieuwe huis. Lees verder om te zien welke trends dit jaar hun weg naar de lijst hebben gevonden.

Grijze tinten

De meest trending kleur van 2022 is grijs. De meest gekozen grijstint is smokey grey. Grijstinten zijn geweldig voor woonkamers, omdat ze passen bij bijna elke kleur die je kiest om je huis mee te decoreren. Het is niet alleen een kleur die goed past bij een inrichting met vintage thema’s, maar ook modern. Hoewel de meeste mensen denken dat grijs een koelere tint is, zijn er ook veel warme grijstinten als je liever hebt dat je huis er gezelliger uitziet!

Blonde tinten

Warmer dan de meeste grijstinten, zijn blonde tinten tegenwoordig erg populair. Blonde tinten hebben de neiging om meer lichtheid in de kamer te brengen en passen als een droom bij crèmekleurige meubels! Vooral in kamers waar veel natuurlijke verlichting is, zullen blond getinte PVC-vloeren van Evim Vloeren de hele sfeer verzachten. Deze kleur is geweldig voor slaapkamers, omdat het vaak erg ontspannend is om naar te kijken. Van lichtblonde tinten tot donkere kastanjebruine tinten, deze kleur lijkt dit jaar erg trendy te zijn!

Houtkleuren

Met mensen die verlangen om terug te gaan naar de natuur en buitenactiviteiten meer waarderen, lijken natuurlijke houtkleuren dit jaar erg populair te zijn. Het maakt niet uit of het een lichte of donkere houttint is, zolang het er maar uitziet als een natuurlijke houtkleur is het trending. Deze schaduw brengt een verfrissend element in de kamer en zorgt ervoor dat mensen zich meer in hun innerlijke rust voelen alsof ze een wandeling in het bos maken. Het is ook een populaire keuze voor gezinnen, omdat je zo donker kunt gaan als je wilt met de kleur, wat betekent dat kleuren of beschadigingen niet zo gemakkelijk te zien zijn. Daarom is het een populaire keuze voor ouders.

Mat

Een andere trend is mat. In de voorgaande jaren is mat ondergewaardeerd omdat mensen hebben gekozen voor meer glanzende oppervlakken. Matte vloeren zijn echter geweldig om de aandacht naar andere delen van de kamer te verplaatsen, omdat het erg zacht is. Door dit aspect past het ook bij elke kleur van het decor. Daarom is mat een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar vloeren die subtiel en toch modieus zijn.

Glans

Hoewel glans de afgelopen jaren populairder was, heeft het dit jaar ook zijn weg naar de lijst gevonden. Glans zorgt voor een modern element in elke ruimte. Het is glamoureus, opvallend en past uitstekend bij kamers met een minimalistisch karakter.

Hoewel het gemakkelijk is om een ​​trendy vloertype te kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met andere aspecten van de kamer, zoals het decor, de natuurlijke verlichting en meer. Een koel gekleurde vloer kan er bijvoorbeeld warm uitzien in een ruimte met veel zonlicht. Daarom is het belangrijk om met veel aspecten rekening te houden om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt bijvoorbeeld met pvc ambiant vloeren.