Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Quick-Step laminaat: krasbestendig en makkelijk te leggen

Quick-Step laminaat: krasbestendig en makkelijk te leggen

29 December, 2016

Geniet van een prachtige natuurgetrouwe vloer met Quick-Step laminaat! Dit laminaattype heeft een natuurlijke uitstraling, wat zowel bij een modern, als bij een klassieker interieur past. Creëer bijvoorbeeld een landelijke uitstraling met een lichte houten vloer, of ga voor een botanische woonkamer met een donkerhouten vloer in combinatie met verschillende plantensoorten. Het gebruik van Quick-Step laminaat in uw kamers heeft verschillende voordelen. Naast de ruime keuze uit de houtkleuren, zijn deze laminaatvloeren krasbestendig. Zo weet u zeker dat uw vloeren jaren mee zullen gaan, zonder aan kwaliteit te verliezen!

Beschermende toplaag tegen krassen

De Quick-Step laminaatvloeren worden voorzien van een speciale Scratch Guard toplaag en HDF-kern voor een grote mate van duurzaamheid. Deze combinatie beschermt de laminaatvloeren tegen krassen van schuivend meubilair, de nagels van uw huisdieren, kinderen die op uw vloer spelen, enzovoorts. Zo blijft uw laminaatvloer vele jaren mooi! Om de kwaliteit van dit type laminaatvloer te waarborgen krijgt u standaard 25 jaar garantie als u voor een Quick-Step laminaatvloer kiest.

Zeer eenvoudig te leggen in uw kamers

Naast de krasbestendigheid van de laminaatvloeren van Quick-Step zijn deze vloeren erg makkelijk te leggen dankzij het geïntegreerde kliksysteem. Binnen een zeer korte tijd heeft u uw kamers van een mooie, natuurlijk ogende laminaatvloer voorzien. Mocht u zelf geen laminaatsnijder hebben of nooit eerder een laminaatvloer hebben gelegd, dan kunt u hier de hulp van een klusjesman voor inschakelen. Zo bent u ervan verzekerd dat de laminaatvloer op de juiste wijze en zonder beschadigingen aan te richten voor u gelegd wordt.