Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Waarom een houten vloer?

Waarom een houten vloer?

4 August, 2016

Bijna iedereen heeft het inmiddels wel in huis liggen. Een houten vloeren of laminaat. De vloerbedekking wordt steeds minder gekozen als bedekking voor de vloer. Voordelen van het hebben van een houten vloer is dat het gemakkelijk schoon te houden is en dat er moeilijk vlekken in te krijgen zijn. Dat is bij een vloerbedekking wel anders. Vlekken zijn er moeilijk uit te halen en het is niet gemakkelijk in het schoon houden hier van. Naast dat een houten vloer makkelijk is in de onderhoud heeft het nog meer voordelen. Lees deze blog hiervoor! En stel gerust uw vragen.

Voordelen houten vloer

Het hebben van een houten vloer heeft veel voordelen. Naast dat het onderhoud gemakkelijker is als het onderhoud aan vloerbedekking is het een prachtig materiaal. Het is levend, duurzaam en veroudert nooit. De temperatuur van het hout past zich gemakkelijk aan, aan de omgevingstemperatuur. Hierdoor krijgt het hout een nog warmere uitstraling. Alle hout soorten die er zijn, zijn anders en moeten anders behandeld worden. De afwerking is verschillend en je kan kiezen voor verschillende patronen. Wil je namelijk een visgraat motief, brede planken, of juist hele smalle? Het kan allemaal!

Houten vloeren van Bax Houthandel

Bent u op zoek naar een houten vloer, maar weet u totaal niet wat mooi zou zijn in uw huis? Neem dan eens een kijkje bij Bax Houthandel. Bax Houthandel is al jaren gespecialiseerd in het leveren van houten vloeren en is inmiddels dankzij haar klanten een begrip geworden in ‘vloerenland’. Met succes verwerkt Bax Houthandel al jaren lang houten balken en stroken in houten vloeren. Maar naast dat ze hout recyclen wordt er ook op andere manieren gewerkt aan het produceren van massief houten vloeren. Het importeren van hout soorten van over de hele wereld werd steeds belangrijker. Belangrijk voor Bax Houthandel is dat het hout kwalitatief goed is en daarnaast goedkoop bij de klanten te krijgen. Het voordeel is dat Bax Houthandel het hout niet importeert door deze te kopen bij dealers, maar juist zelf de verkopen afsluit. Door dit succes heeft Bax Houthandel veel nieuwe houten vloeren en heeft het een heel breed assortiment. Neem eens een kijkje op baxhouthandel.com en lees hier nog meer over houten vloeren en de werkwijze van Bax Houthandel