Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Vloertegels in het interieur

Vloertegels in het interieur

13 July, 2015

Vloertegels zijn een belangrijk aspect van de badkamer en eigenlijk het gehele interieur. Zoek maar eens foto’s op van een interieur of die van badkamers, dan zult u zien dat de vloer er hier ook bij uitspringt. Ook het gebruik van tegels om accenten aan te brengen op wanden of vloeren is een bijzonder fraaie manier om de ruimte stijlvol te decoreren. Als u de badruimte binnen stapt is het misschien niet het eerste waar u naar kijkt, maar het zorgt wel voor de sfeer in de badkamer. Verschillende soorten kleuren vloertegels zorgen weer voor een andere sfeer en kijk op de het interieur, het is dus belangrijk dat u weet wat voor effect een bepaald soort kleur heeft op de rest van de materialen en kleuren. Daarbij moet de vloertegels (maar ook de wandtegels) goed passen bij de rest van het meubilair of het sanitair. Neem dus de tijd met de keuze van uw vloertegels.

Sfeer in de badkamer

Zoals gezegd zorgen de vloer- en wandtegels voor de sfeer in een badkamer. Glanzende oppervlaktes zorgen namelijk voor een luxere uitstraling van de badkamer en houtdecortegels zorgen, samen met de andere natuurlijke kleuren, voor een warme uitstraling. Wilt u uw badkamer ruimer laten lijken? Maak dan gebruik van zachte kleuren en meer langwerpige tegels of breng ze op de vloer diagonaal aan. Daarbij helpt het ook om de vloer- en wandtegels in elkaar over te laten lopen. U kunt in brochures kijken welke kleuren u de juiste sfeer geven in een badruimte, ook het digitale maandelijkse badkamermagazine Badkamer & tegels toont vaak veel sfeerbeelden van de nieuwste interieur ideeën met tegels. Het magazine is maandelijks gratis in uw mailbox te ontvangen. Als u de echte sfeer in een badkamer wilt voelen, dan kunt u het beste langs een showroom gaan of met de techniek van vandaag de 3D online showroom met 360 graden view gaan bekijken op de website van Sani-bouw, zo weet u precies waar u aan toe bent.

Unieke vloertegelsvloertegels badkamer

Voor een unieke uitstraling van uw badkamer kunt u gebruik maken van mozaïektegels. Hier kunt u zelf een patroon in ontwerpen of deze voor u laten ontwerpen. Dit geeft weer een hele andere uitstraling dan de standaard badkamertegels. Bekijk eens wat voorbeelden om u te laten inspireren, ook dat kan perfect in de online badkamer- en tegelshowroom van Sani-bouw! De keuze uit vloertegels is enorm divers. Voor elke badruimte is er dus ook de perfecte tegel te vinden. Vergelijk de badkamertegels met elkaar en kies degene welke het beste resultaat geeft voor uw eigen badruimte.