Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

TopTrap traprenovatie

TopTrap traprenovatie

31 May, 2016

Zijn uw tredes afgetrapt, en is het daarom hoog tijd voor een tijdige traprenovatie? Of begint u een gezinnetje en is uw huis aan een opknapbeurt toe? TopTrap levert maatwerk trappen in allerlei materialen en prijsklasses. Voor elke klant een passende trap, of het nou PVC, linoleum of kurk gaat worden.

PVC, ja of nee?

PVC is een soort kunststof die geproduceerd wordt uit het monomeer vinylchloride. Het wordt tegenwoordig erg veel gebruikt voor vloeren en trappen, omdat het sterk en slijtvast is. Daarnaast is het waterbestendig, wat in een gezinswoning uitermate geschikt kan zijn. Er zijn verschillende opties mogelijk. Zo kunt u kiezen voor PVC met een authentiek houten uiterlijk, of voor een wat modernere variant.

Trapbekleding met kurk

Aan het bekleden van uw trap met kurk zitten veel voordelen ten opzichte van een volledig nieuwe trap. Ten eerste is er een groot prijsvoordeel, wat voortkomt uit de lage materiaalkosten van kurk en de gemakkelijke plaatsing. Er is ook geen breekwerk nodig, en er ontstaat dus weinig tot geen stofvorming bij de renovatie van uw trap. Kurk is bovendien goed beschermd tegen slijtage en krassen. U kunt uw kinderen dus met een gerust hart de trap op en neer laten rennen.

Geluiddempende trappen

Naast de fysieke bescherming tegen kinderstreken, kunnen onze trapspecialisten uw trap ook geluiddempend maken. Geen eindeloos gestamp meer als u uw favoriete roman probeert uit te lezen. Met geluiddempende traptreden wordt het traplopen gegarandeerd een stuk stiller en aangenamer voor het oor. Neem contact op met TopTrap voor al uw vragen over traprenovatie, of kom een kijkje nemen in onze showroom.