Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Ons advies: Fatboy vloerkleed review

Ons advies: Fatboy vloerkleed review

11 June, 2017

Nu het warme weer er weer aan begint te komen trekken veel mensen weer van de broeierige woonkamer lekker naar buiten toe. Dit betekent dagjes uit, picknicken en lekker in de tuin zitten. Maar op de koude, harde grond zitten is natuurlijk niet zo fijn. Daarom een fatboy vloerkleed review, om erachter te komen of deze bekende zitzakfabrikant ook raad weet met kleden.

Stijlvol en praktisch

De kleden van Fatboy zijn vooral geïnspireerd door de bekende Perzische tapijten. Het zijn mooie, chique patronen. Ook zijn er een heel aantal verschillende beschikbaar. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een patroon is wat jouw bevalt. De vloerkleden kunnen aan elkaar vastgekoppeld worden, wat ervoor zorgt dat je een kleed kan maken zo groot als jij maar wil. Handig als je met een grote groep op stap gaat, of met zijn allen gaat picknicken. Zo hoef je niet op elkaar op een klein kleedje te zitten maar heb je alle ruimte.

Wat ook erg fijn is, is dat de kleden voorzien zijn van vier grote punaises waarmee je ze in de grond kunt stoppen. Dit is een erg groot voordeel ten opzichte van andere vloerkleden omdat ze zo niet weg kunnen waaien als je even opstaat en je ook geen last hebt van die vervelende, gevouwen hoekjes. Op zoek naar een geschikt Fatboy vloerkleed? Klik hier voor het grootste overzicht van Fatboy vloerkleden.

Antislip en waterafstotend

De onderkant van de kleden zijn voorzien van een antisliplaag. Ook zijn de kleden water- en vuilafstotend. Natuurlijk kunnen ze wel gewoon nat en vies worden. Maar doordat de kleden niet van hele zachte stof zijn, kunnen ze vrij makkelijk gereinigd worden met een sopje van lauw water en wat zeep. Handig, want je hoeft ze zo niet in de wasmachine te doen.

Zowel binnen als buiten

Iets wat ook fijn is aan dit kleed is dat hij zowel binnen als buiten te gebruiken is. Hij is makkelijk op te vouwen en mee te nemen en daarmee een ideaal picknickkleed. Toch is hij ook erg fijn voor in de tuin, op het dakterras of gewoonweg in de woonkamer. Spaar dus ruimte uit en neem gewoon je vloerkleed mee als je gaat picknicken.

De nadelen van de non-flying carpet

De non-flying carpet van Fatboy is dus een ideaal vloerkleed. Stijlvol, praktisch, makkelijk te wassen en mee te nemen. Wat wil je nog meer? Zoals te verwachten hangt er natuurlijk wel een prijskaartje aan deze Fatboy. In vergelijking met een gewoon laken is hij natuurlijk wel wat duurder. Toch is hij deze prijs naar onze mening wel waard. Door de stevige en stijlvolle creatie ziet dit kleed eruit alsof hij heel wat jaren mee kan gaan. Hij bespaart daarnaast veel tijd met wassen en ongeduld met opvouwen.

Het Fatboy vloerkleed is dus een ideaal kleed voor op een zomerse dag of als opfleuring in huis. Het is een echte investering. De conclusie van het fatboy vloerkleed review: als je denkt hem vaker als een keer te gaan gebruiken is het een schot in de roos, anders moet je misschien toch op een laken gaan zitten.

Bron: https://www.vloerkledenshoponline.nl/fatboy-vloerkleden