Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Mooi gevloerd

Mooi gevloerd

13 September, 2016

Je woonkamer, je zithoek of je eetruimte een nieuwe look geven kan vandaag de dag op diverse manieren. Kijk maar eens in alle woonmagazines en je ziet er de leukste oplossingen voorbij komen met kleur op de muren, enorm grote muurstickers of gewoon een geheel nieuwe look. Maar wat een leuke en betaalbare oplossing kan zijn, is het gebruik maken van een vloerkleed. Hiervoor hoef je geen heel duur kleed te willen kopen, kijk bijvoorbeeld eens bij de grotere woonwinkels of in de uitverkoop op de meubelboulevard. Maar een groot kleed, meerdere kleden of juist een kleed met een specifieke print zorgen voor een geweldige nieuwe look and feel.

 

Het juiste vloerkleed op de juiste plek

Door je van tevoren eens met je neus in de magazines te zetten en goed te kijken naar wat je mooi vindt, kun je gerichter op zoek gaan naar een vloerkleed. Zoals al eerder aangegeven hoeft een vloerkleed helemaal niet zo duur te zijn. Je kunt hiervoor al terecht bij de grotere woonwinkels, maar je kunt er ook voor kiezen om een kleed op maat te laten maken bij de tapijtzaak. Hierdoor kun je specifiek kiezen voor het beste vloerkleed op de juiste plek. Kleur, vorm en grootte van het kleed maken dat de ruimte hierdoor een andere beleving krijgt.

 

Slim combineren

Als je op een slimme manier gebruik maakt van vloerkleden en bijvoorbeeld prints en kleur combineert of goedkoper en wat duurder combineert dan kun je voor weinig geld een geheel nieuwe uitstraling geven aan je woning. En wees niet alleen slim met combineren, maar doe ook zeker aan hergebruiken. Leg je oude kleed bijvoorbeeld eens op een andere plek of rol deze op zodat je hem later nog eens neer kunt leggen. Je vloerkleed geeft je huis niet alleen meer warmte, maar zorgt ook zeker voor warmere voeten.