Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Het vervangen van uw thermostaatknop

Het vervangen van uw thermostaatknop

26 October, 2015

Met een thermostaatknop kunt u eenvoudig de temperatuur in huis regelen. Dat is wel zo prettig als u thuis een aangename temperatuur wilt behouden. Er zijn tegenwoordig diverse soorten verwarmingsknoppen op de markt. Van simpele knoppen tot thermostaatknoppen die kunnen worden bediend met uw smartphone of tablet. Is uw verwarmingsknop aan vervanging toe?

 

Soorten thermostaatknoppen

Kent u alleen de traditionele thermostaatknop die u kan bedienen door hem open en dicht te draaien? Sindsdien zijn er talloze soorten knoppen bijgekomen die het gebruiksgemak verhogen. Zo zijn er knoppen waar de temperaturen op aangegeven worden, zodat u altijd een kamer op de gewenste temperatuur kunt krijgen. Een andere handige variant is de energiezuinige knop waarmee u met slechts één knop elke radiator apart kunt programmeren. Sommige knoppen hebben zelfs een kinderslot, zodat uw kleintjes nooit meer kunnen rommelen met de temperatuurregeling. Luxe verwarmingsknoppen zijn te bedienen met uw smartphone of tablet, met behulp van een handige app. Het oog wil ook wat en dus zijn er zelfs heuse designknoppen op de markt gebracht. Er zijn thermostaatknoppen van keramiek, kunststof of metaal. U heeft dus volop keuze.

 

Thermostaatknop installeren

Wanneer de temperatuur buiten zakt is het essentieel dat u thuis kunt genieten van een heerlijk verwarmd huis. Met een thermostaatknop kunt u met één simpele handeling de temperatuur in een woonruimte reguleren. Is uw thermostaatknop verouderd of heeft u een gloednieuwe radiator? Werkt uw huidige verwarmingsknop niet meer naar behoren? Welke thermostaat of radiator u ook heeft en welke thermostaatknop u ook wenst. Onze vakkundige loodgieters helpen u graag bij de installatie, zodat u er weer warmpjes bij kunt zitten. Neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij zorgen dat wij u snel van dienst kunnen zijn.