Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Waarom is leefbeton een goede keuze voor je woning?

Waarom is leefbeton een goede keuze voor je woning?

15 May, 2018

Leefbeton is een waterdicht product van hoge kwaliteit. Dankzij de industriële betonlook is het hip en het staat prachtig in iedere woning. Het is sterk en u hoeft niet bang te zijn voor beschadigingen. Het kan op iedere ondergrond worden aangebracht, zolang de ondergrond stabiel is. Een moderne uitstraling voor de woonkamer, badkamer en de keuken en het toilet. Ook in kantoorgebouwen kan het leefbeton worden toegepast. Het is geschikt voor vloeren, wanden, trappen en zelfs voor meubels en aanrechtbladen. Heeft u vloerverwarming in huis? Geen probleem, leefbeton kan er gewoon overheen worden gegoten.

Waterdicht
De samenstelling zorgt ervoor dat er geen water doorheen kan. Het is een watervast product. Hierdoor is het zeer geschikt voor in badkamers en keukens. Wees wel zuinig op de vloer. Grote plassen van water en zeep laten op iedere ondergrond plekken achter, probeer dit dus te vermijden voor langere periodes. Verder kunt u de vloer gewoon uitbundig dweilen en schoonmaken.

Sterk en krasbestendig
De slijtvaste cementbasis die in de stuc wordt verwerkt zorgt voor de sterke basis. Het is ook nog een duurzame basis, trucwerk met een kalkbasis heeft deze duurzaamheid niet. Er wordt een coating aangebracht die ervoor zorgt dat het leefbeton water en vuil weert. Ook is deze krasbestendig. Gebruik het leefbeton voor de bladen in keuken en badkamer, dit kan makkelijk!

Rust en ruimtelijk
Het Leef-Beton is uniek, watervast en bestand tegen slijtage. Daarnaast heeft het geen naden zoals tegels en planken wel hebben, dit brengt voordelen met zich mee. Het scheelt veel vuiligheid, er kan zich geen vuil meer in de naden ophopen. Het is ontzettend hygiënisch en heel eenvoudig schoon te houden. De naadloze oppervlakte geeft rust aan de ruimte, de kamer ziet er groter uit dankzij de natuurlijke look. Probeer het leefbeton zelf!