Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Voordelige vloeren

Voordelige vloeren

28 November, 2016

Een gietvloer is op het eerste oog misschien niet per sé voordelig, maar toch is het zo. Dit komt namelijk omdat een nieuwe vloer vergelijken met andere soorten vloeren veel langer mee gaat, tot wel tien keer zo lang als een normale houten vloer en tot wel drie keer zo lang als een tegelvloer. De gietvloer is daarom relatief gezien een stuk goedkoper. Daarnaast haalt u met een gietvloer nog veel meer voordeel in huis. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet meer veel tijd aan het onderhouden en schoonmaken te besteden.

Nog meer voordeel met gietvloeren

De gietvloer heeft naast een lange levensduur nog meer voordelen. Zo is de vloer extra stevig door het gebruik van een hoge kwaliteit coating. Een gegoten vloer is ook zeer goed schoon te maken waardoor die jarenlang zijn glans behoud. Ook het onderhoud van de gietvloer is eenvoudig. Komt er onverhoopt toch een krasje op de vloer? Dan is een reparatie of volledige renovatie ook mogelijk. Neem gerust even contact op om meer te weten te komen. Ook voor Gietvloer Breda hebben wij bijvoorbeeld een speciale website.

Perfect voor vloerverwarming

Doordat het geen echt beton is, is een betonlook vloer erg geschikt voor vloerverwarming. Echt beton is erg gevoelig voor scheurvorming, en als er geen maatregelen zijn getroffen om dit te voorkomen zal het uitzetten en inkrimpen door de verwarming uw vloer snel aan gort helpen. Een betonlook vloer van kunststof heeft dit probleem niet. De toplaag die wordt aangebracht maakt uw gietvloer daarnaast vochtbestendig! Dit alles zorgt ervoor dat uw vloer vele malen langer meegaat dan vloeren van andere materialen.