Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Unieke bedrijfsinrichting met vloeren op maat

Unieke bedrijfsinrichting met vloeren op maat

17 May, 2016

Het interieur van uw bedrijf fungeert als visitekaartje voor bezoekers en (potentiele) klanten.  De eerste indruk begint al bij de entree en ontvangstruimte. Denk bijvoorbeeld aan een hotel of restaurant.  Dit is de plek waar men gasten welkom heet. Hier kunnen bezoekers een goed beeld krijgen van uw bedrijf. Zaak is dan ook om het interieur van uw horecazaak zo goed mogelijk in te richten. Maar is uw bedrijfsinrichting hier nog wel geschikt voor en is het representatief voor uw firma?

Visitekaartje van de zaak

Een interieur wat up to date is, zegt indirect dat u weet wat er speelt. Met een beetje aandacht aan het interieur geeft u zijdelings ook aandacht aan uw medewerkers. U zorgt ervoor dat de werksfeer wordt verbeterd en dat de werkruimte weer aantrekkelijker wordt om in te werken. De nieuwe werksfeer zal als positief worden ervaren en dit zal ook beter over komen op uw bezoekers.

De vloer is de basis

Veel interieurspecialisten zullen dit beamen, een vloer is de basis van een woning maar ook van een bedrijfspand, het is het eerst wat mensen opvalt en moet natuurlijk passen bij de overige meubels en omheiningen in de ruimte. Een gietvloer of vloercoating wordt steeds vaker gekozen door de lange levensduur.

Bedrijfsinterieur op maat

Samen met de klant kijkt een expert in bedrijfsinrichting hoe het interieur een nieuw uiterlijk kan krijgen wat past bij het huidige bedrijfsmotto. U hoeft niet bang te zijn voor al te rigoureuze verbouwingen. U zult verstelt staan wat kleine aanpassingen al kunnen doen voor uw bedrijfsinrichting. Met ieder budget en met alle unieke wensen wordt rekening gehouden. Schakel ook een vloeren bedrijf zoals Gietvloer Dordrecht in zodat u dit gelijk goed geregeld heeft.

Samen met u kunnen ze iedere gewenste ruimte een zakelijke update geven; van de entree en de wachtruimte, tot de kantine en de personeelskamer. Zelfs praktijken aan huis kunnen zij van deskundig advies voorzien. U kunt vrijblijvend contact opnemen met The Home Factory om te kijken wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen.