Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Troffelvloeren, wat zijn dat?

Troffelvloeren, wat zijn dat?

31 May, 2016

Gietvloeren komen in allerlei vormen voor, van glitter designvloeren tot industriële werkvloeren. Een troffelvloer behoort tot die laatste categorie, maar is ook uitermate geschikt voor privésituaties. Deze soort gietvloer is in feite een normale epoxyvloer waar kleine korrels kwarts in zijn verwerkt. De kwartskorrels gaan samen met de epoxybasis in een grote mixer, waarna het mengsel over de vloer wordt uitgesmeerd. Dit zorgt voor een nóg sterkere vloer, met een geweldige uitstraling.

Industriële toepassingen

Wilt u uw vloer beschermen tegen slag-, stoot- of krasschade? Gietvloer Amsterdam kan uw garage of werkplaats voorzien van een fantastische troffelvloer. Door het ingemengde grind wordt uw vloer zeer slijtbestendig en goed bestand tegen chemicaliën. Een epoxy gietvloer is tevens antistatisch, wat een groot voordeel is als u een elektronicabedrijf heeft. Statische elektriciteit kan namelijk veel schade toebrengen aan uw apparatuur.

Een troffelvloer in huis

Ook in uw eigen huis zou een troffelvloer niet misstaan. Het karakteristieke uiterlijk van de ingemengde kwartskorrels zorgt voor een stoer uiterlijk. Veel mensen laten een troffelvloer in hun badkamer of toilet gieten, omdat zo’n vloercoating erg waterdicht en gemakkelijk te onderhouden is. Een ander voordeel is de antislipeigenschap, waardoor u ook met een vochtige vloer weinig kans op uitglijden hebt.

Gietvloer Amsterdam

Gietvloer Amsterdam garandeert dat uw troffelvloer binnen 24 uur beloopbaar is. Waar u echter rekening mee moet houden als u twijfelt over het aan laten leggen van een troffelvloer, is de ondergrond van uw kamer. Bij bijvoorbeeld betonvloeren of tegelvloeren kunnen wij de troffelmortel direct over uw vloer gieten. In sommige gevallen zullen wij uw vloer echter gietklaar moeten maken. Kom daarom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies. Wij bieden u altijd professionele hulp en hoge kwaliteit service.