Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Gietvloeren kopen

Gietvloeren kopen

29 December, 2016

Een gietvloer is, ongeacht het voor uw woning of bedrijf is, de ideale vloer. Het geeft een strak design, maar is daarnaast ook nog comfortabel en zeer functioneel. Een gietvloer zorgt ervoor dat u huis of bedrijf beschikt over een vloer die modern is en daarnaast de rest van de kamer er beter uit laat zien.

Een gietvloer is daarnaast makkelijk naar eigen wijs samen te stellen. U kunt zelf kiezen wat de hardheid is en ook de kleur natuurlijk. Hierdoor is het voor u makkelijk om ervoor te zorgen dat u de juiste gietvloer in uw woning of bedrijf krijgt.

Voordelen van woonbeton

Andere voordelen van een woonbeton gietvloer zijn bijvoorbeeld dat het een hoge belastbaarheid heeft wat ervoor zorgt dat u niet hoeft te letten op het gewicht van wat u allemaal op de desbetreffende grond wilt hebben. Verder zorgt het met de naadloosheid ervoor dat de vloer ruimte en eenheid creëert in uw interieur. Daarnaast is het een heel duurzaam product, doordat het zeer slijtvast is. Mocht u dit in uw woning willen gebruiken dan is een ander voordeel dat het uitermate hygiënisch is doordat kruimels die op de grond vallen of drankjes die omvallen makkelijk op te ruimen zijn door het gebruik aan naden waar het in kan.

Het is zelfs mogelijk om een gietvloer met vloerverwarming aan te leggen. Dit zorgt voor nog meer comfort en ook letterlijk meer warmte. Het is echter niet noodzakelijk, de gietvloer is namelijk uit zichzelf al zeer comfortabel en voelt ook al warm aan.