Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Gietvloer in de slaapkamer van je kinderen

Gietvloer in de slaapkamer van je kinderen

21 July, 2016

Gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor kinderen om verschillende redenen. Zo is een gietvloer geluiddempend en daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken. In dit artikel wil ik jullie graag vertellen waarom een gietvloer in een kinderkamer ideaal is. Onlangs heb ik een gietvloer in de kamer van mijn kinderen laten leggen, dus ik weet waar ik het over heb.

Mijn kinderen mogen graag in het huis spelen en hebben de vervelende gewoonte om regelmatig spullen te laten vallen. Dit kan soms nogal voor een bende zorgen waar natuurlijk niemand op zit te wachten. Ik niet, de schoonmaakster niet en eigenlijk de vloer ook niet. Omdat we voorheen gebruik maakte van vloerbedekking op de slaapkamers van mijn kinderen was het lastig om deze schoon te houden. Als je eenmaal een glas met drinken op de slaapkamer laat vallen dan zit je eigenlijk direct al met een probleem. Natuurlijk is het niet handig wanneer kinderen eten en drinken op de slaapkamer, maar je kunt ze niet altijd in de gaten houden.

Daarom heb ik besloten om voor een gietvloer te kiezen. Wat misschien wel het grootste voordeel is van een gietvloer is dat deze makkelijk schoon te houden is. Heeft jouw kind een glas met drinken laten vallen? Geen probleem, je kun het gewoon van de vloer af vegen met een doekje zonder dat je de vloer beschadigd. Ideaal als je het mij vraagt en daarom raad ik je aan hetzelfde te doen. Wil je meer informatie lezen over gietvloer voordat je een keuze maakt? Klik dan even op de link, lees je beter in en maak een keuze. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen!