Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Een betonvloer als rustige basis

Een betonvloer als rustige basis

11 May, 2016

Een vloer legt de basis in iedere ruimte: of het nu gaat om een woning, winkel, restaurant of bedrijfspand. Door deze basis rustig te houden kun je je helemaal uitleven met meubels, accessoires in diverse kleuren en materialen en hierdoor je eigen stijl laten zien.

Beton is helemaal van deze tijd
Een populair materiaal dat niet meer weg te denken is uit het interieur van nu: beton. Beton wordt al jaren gebruikt, maar de laatste jaren zie je het prachtige robuuste materiaal steeds vaker in badkamers, keukens, en op wanden én vloeren. Een betonnen vloer is strak en modern, zonder dat deze een kille uitstraling krijgt. Dat is één van de redenen waarom een betonnen vloer binnen elke stijl past.

Een betonvloer van hoge kwaliteit
Wanneer je kiest voor een betonvloer, is het belangrijk dat je je goed laat adviseren en een betonvloer kiest die wel tegen een stootje kan en dus een goede kwaliteit heeft. Een echte expert op het gebied van betonvloeren is Beton Ciré. Beton Ciré is het meest authentieke beton en een zeer flexibel en sterk product. Dit maakt het een ideaal materiaal voor op vloeren en wanden. Bij een vloer van Beton Ciré is de hand van de bewerker is duidelijk zichtbaar. Dit geeft het een robuust en uniek uiterlijk.

Liever een vloer zonder structuur?
Houd jij meer van een egale betonvloer? Dan is het verstandig om niet te kiezen voor een cementgebonden vloer zoals Beton Ciré, maar voor een gietvloer van PU (polyurethaan). Deze heeft een wat rustigere uitstraling en is verkrijgbaar in talloze kleuren. Dé expert als het gaat om gietvloeren is Stone Gietvloeren.