Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

De voordeligste epoxy coating vind je hier

De voordeligste epoxy coating vind je hier

8 June, 2016

Epoxy coating wint de laatste jaren sterk aan terrein. Dat is niet zo gek: het is namelijk de ideale manier om een naadloze vloer te maken die tevens erg slijtbestendig en gebruiksvriendelijk is. In Epoxy-coating.nl vind je een ideale partner voor het plaatsen van epoxy coatings. Maar er is meer: dit bedrijf levert namelijk ook complete gietvloeren. Dit is de ideale oplossing als je een nieuw bedrijf of magazijn moet voorzien van een sterke vloer. Ook als je je woning eens een goede opknapbeurt wilt geven is een sterke gietvloer een ideale oplossing. Een gietvloer geeft je huis namelijk een trendy en moderne uitstraling en het kan daarnaast goed tegen een stootje.

De uitgebreide toepassingen van epoxy coating

Op het gebied van gietvloeren kun je eigenlijk kiezen tussen twee soorten: de polyurethaan gietvloeren en de epoxy gietvloeren. De tweede categorie is voornamelijk geschikt voor industrieel gebruik, terwijl polyurethaan vloeren beter voor particulier gebruik geschikt zijn. Beide soorten gietvloeren hebben als groot voordeel dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Laminaat en tegels zorgen vaak voor behoorlijk wat gedoe en het eindresultaat is niet altijd wat je verwachtte. Bij een epoxy of polyurethaan gietvloer heb je de vrijheid om zelf een kleur te kiezen. Een epoxy gietvloer kun je dan ook gerust een designvloer noemen.

Laat je informeren

Of je nu alleen een epoxy coating wilt of een hele epoxy gietvloer, op Epoxy-coating.nl ben je aan het goede adres. Als je door Epoxy Coating een coating of vloer laat plaatsen, kan je rekenen op een professionele aanpak. Deze specialist zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, maar bovenal voor een snelle en betrouwbare plaatsing. Vraag een offerte aan of neem vrijblijvend contact op en profiteer ook van de duurzaamheid en uitstraling van epoxy vloeren.