Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Vloercoating naar wens

Vloercoating naar wens

19 October, 2015

Vloercoating aanbrengen is enorm populair geworden de afgelopen jaren. De verschuiving van de industriële toepassing naar de particuliere sector heeft ervoor gezorgd dat vloercoating ook nog eens steeds goedkoper wordt. Een groot voordeel van de vloercoating is het feit dat deze volledig naar wens is te plaatsen. Denk dan qua kleur, maar ook aan het feit dat deze bovenop een bestaande vloer kan worden aangebracht. Dit scheelt enorm veel tijd en geld, zonder dat u daarbij op kwaliteit inlevert.

Vloercoating is een soort verf dat bovenop de bestaande vloer wordt aangebracht. Vloercoating naar wens aanbrengen? Geen enkel probleem.

Personaliseren van de vloer

Wat is het doel van de vloercoating? Gaat het echt alleen om bescherming en heeft u verder geen trendy ambities? In dat geval kunt u kiezen voor een transparante coating, maar u zou ook kunnen gaan voor een kleur die naadloos aansluit op het interieur. Vloercoating is namelijk volledig naar wens aan te brengen. De coating brengt u aan op houten vloeren of stalen vloeren en geeft een uniek effect waardoor uw onderneming of woning uniek uit de verf komt.

Stijlvol zonder inboeten van kwaliteit

Gietvloeren bieden een ongelooflijke kwaliteit die u volledig volgens de laatste trends kunt aanbrengen. De vloercoating is waterdicht, ijzersterk en passen dankzij de vele mogelijke kleuren in ieder interieur. Een stijlvolle vloer zonder dat u daarbij op kwaliteit inboet? Dan adviseren wij u te gaan voor de gietvloer.

Gietvloeren hebben een ongekende levensduur en u hoeft de coating slechts één keer per tien jaar te vernieuwen. U kunt dan ook direct weer voor een nieuwe kleur gaan zodat u altijd met de laatste trend mee kunt en u dit geen extra moeite kost.

Ook voor stijlvolle kachels

Dat u voor een mooie gietvloer bij ons aan het goede adres bent, dat mag duidelijk zijn. Als u bij onze showroom in Amsterdam komt dan zult u echter ook ontdekken dat u bij terecht kunt voor meer interieur elementen zoals mooie kachels en haarden. Zo vindt u bijvoorbeeld gashaarden van alle grote merken in ons assortiment. Denk aan de bekende kachel merken zoals Faber, Dru en Element4, neem vandaag nog een kijkje op de website en laat u verrassend oor ons uitgebreide aanbod!