Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Zo creëer je met laminaat een nieuwe sfeer in je huis

Zo creëer je met laminaat een nieuwe sfeer in je huis

3 November, 2016

Nog nooit was een andere sfeer in je kamer zo gemakkelijk te realiseren. Zonder al teveel aan stof en verbouwingsperikelen, heb je met een laminaatvloer in no time een ‘nieuwe’ beleving van je huis. Als het dan ook nog een vloer moet zijn die mooi en betaalbaar is en tegen een stootje kan, is de keuze niet moeilijk. Er zijn zoveel verschillende soorten en uitvoeringen, dat er altijd wel een laminaatvloer tussen zit waar je van gaat houden. Jarenlang wooncomfort lijkt gegarandeerd. Wie wordt er nou niet gelukkig van mooi wonen?

Daar ga je van houden

Je hebt een huis waarin geleefd mag worden. Maar je hebt ook oog voor een gezellige sfeer en een zekere uitstraling. Met een vloer van laminaat krijg je ‘the best of both worlds’. Zo’n vloer is kras- en stootbestendig, moeiteloos schoon te houden en bovenal heel fraai. Er is een enorm groot aanbod waar je uit kunt kiezen. Bepaal voor jezelf de sfeer en de functionaliteit die de vloer moet gaan hebben. In de woonkamer ligt het accent misschien wat meer op mooi, en heeft de slaapkamer behoefte aan een warme uitstraling. Een keuken en een badkamer vragen om een andere vloer vanwege een ander gebruik van de ruimte. Geen probleem. Maak je keuze in kwaliteit, kleur, afmeting, houtsoort, groeven en patroon. Het aanbod is zo divers dat je geheid jouw vloer ertussen vindt.

Comfortabele eigenschappen

De vloerdelen kun je zwevend monteren. Dat zorgt voor een akoestische isolatie wat niet onbelangrijk is voor het wooncomfort. Geen irritant harde geluiden van voetstappen is wel zo prettig voor jezelf , je huisgenoten en de buren. De panelen zijn naadloos te monteren. Hierdoor wordt de vloer waterbestendig en is hij zelfs geschikt voor ‘natte’ ruimtes als keukens en badkamers. Omdat de vloerdelen goed gecombineerd kunnen worden met vloerverwarming, is dit de ultieme woonvloer.

Ook voor je trap                                                                                                                                       

Als je trap toe is aan een renovatie is laminaat een logische keuze. Een mooie trap die weer jarenlang meegaat en tegen een stootje kan. Geen ‘looppad’ en slijtageplekken meer op dit intensief gebruikt stukje van je huis. Laminaat is slijtbestendig en Quick-Step garandeert jarenlange garantie.

Handen uit de mouwen                                                                                                  

Wanneer je dan mooie en geschikte laminaatvloerdelen hebt uitgezocht, kun je aan de slag. Dit materiaal is gebruiksvriendelijk om te monteren. Veel ervaring of vakkennis van klussen zijn niet nodig. Deze vloer legt zich bijna als vanzelf. Duidelijke filmpjes op de site van de winkel waar je de vloer kocht en een goede handleiding maken de klus heel simpel. Zie je liever af van het doe-het-zelven dan hebben zij deskundige installateurs in dienst die je graag helpen met je nieuwe vloer of trap.

Naar de winkel                                                                                                                               

In ruim twintig steden in Nederland vind je een filiaal of verkooppunt van Quick-Step. Zo ook kun je terecht bij Cavallo-Floors.nl voor een nieuwe laminaatvloer. Altijd lekker dichtbij. In de online winkel profiteer je van het gemak om snel te kijken, vergelijken en kopen. Gebruik de roomviewer om te zien hoe je vloer zal staan in jouw huis. Bij thuiskomst weet je: ‘The floor is yours’.