Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Woning vernieuwen? Lees onze tips!

Woning vernieuwen? Lees onze tips!

11 February, 2019

We snappen dat je enthousiast bent om direct te gaan aanpakken. Maar de juiste manier om je renovatie tot een perfect einde te brengen is juist planmatig. Lees er alles over!

Het meesterplan

Weet je precies wat er moet veranderen aan jouw woning? Schrijf het dan op! Vervolgens maak je een plan waarin je alle stappen gedetailleerd uitwerkt. Zo krijg je een goed beeld van de kosten en ontdek je waar je al dan niet het geld voor hebt. En welke minder relevante klussen je nog even in de ijskast kunt schuiven! Hoe geïnspireerd je ook bent, pak er niets extra’s bij wanneer je van start bent gegaan. Zo verknoei je namelijk je schema en vergooi je je geld.

De helpende hand(en)

Kun je het niet – helemaal – alleen af? Dat moet geen probleem zijn! Voor vakmanschap schakel je een aannemer in die je kunt vertrouwen en oplevert wat je vraagt. Kies niet de eerste de beste maar iemand die hoog aangeschreven staat en maak met hem of haar gedegen afspraken zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is.

Er zijn ook genoeg klussen die je zonder betaald eprofessionals kunt klaren maar die wel sneller gaan met meer beschikbare handen. Vraag hiervoor je vrienden en familieleden, die je misschien ook wel het een en ander aan gereedschap te leen hebben!

Het ruimen van puin

Laat afval nooit slingeren maar ruim het direct op; puin op de grond zorgt namelijk voor een enorm veiligheidsrisico. Daarom is een container huren voor de afvalstroom waar je mee te maken hebt altijd een verstandige keuze. Door met Regiocontainer in zee te gaan, heb je altijd een handige bak bij de hand die door onze chauffeur wordt gebracht, opgehaald en tussentijd wordt geleegd!