Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Wat kan je met de vloerstickers van Sticker.nl in huis doen?

Wat kan je met de vloerstickers van Sticker.nl in huis doen?

17 October, 2019

Er zijn tal van stickers die je in huis kunt gebruiken. De meest bekende zijn muurstickers. Wist je dat je met vloerstickers ook leuke dingen kunt doen? In dit een aantal voorbeelden om je op ideeën te brengen. Het voordeel van vloerstickers is dat je deze gewoon over je huidige vloer kunt plakken. Je hoeft dus je oude vloer er niet uit te breken. Wel moet je je vloer even goed schoonmaken en ontvetten voor je er een sticker opplakt.

Vloerstickers handig bij allergie

Vloerstickers zijn handig voor mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt. Als je daar allergisch voor bent, kies je het liefst een vloer die makkelijk schoon te maken is en waarbij je minder snel last hebt van huisstofmijt. Een betonvloer, tegenwoordig erg populair, is dan een optie. Toch kan zo’n vloer wat kil overkomen. Dat kun je oplossen met een kleed. Alleen als je allergisch bent voor huisstofmijt, is dat niet zo handig. Wat wel praktisch is, is een vloersticker. Met een vloersticker kun je de illusie wekken dat er een vloerkleed ligt, terwijl dat niet het geval is. Vandaar dat vloerstickers ook wel in zorg- en verpleeghuizen worden gebruikt, waar vloerkleden vanwege hygiëneregels niet mogelijk zijn.

Vloerstickers in je interieur

Vloerstickers kun je ook goed inpassen in je interieur. Voor de kinderkamer heb je bijvoorbeeld vloerstickers met een hinkelbaan of racebaan. Behalve dat het leuk oogt, kunnen kinderen er ook mee spelen. Ook in je woonkamer, slaapkamer of hal kun je vloerstickers verwerken. Wat dacht je van een gekleurde strook op de vloer plakken die doorloopt over de muur? Of een driedimensionale afbeelding? Met 3D-afbeeldingen kun je allerlei illusies creëren. Zo kun je in de badkamer een sticker plakken waardoor het lijkt of je in water stapt op over het strand loopt.

Voetstap stickers in huis

Ook leuk voor in huis zijn voetstap stickers. Je kunt ze bijvoorbeeld bij de voordeur plakken als je liever niet hebt dat mensen met schoenen in huis lopen. Voeg de tekst ‘Graag schoenen uit’ en voor iedereen is duidelijk wat de bedoeling is. Voetstap stickers zijn ook leuk om op een trap te maken. Ook gewone vloerstickers zijn leuk om een trap mee te bekleden. Je kunt een tekst opsplitsen en boven elke tree een regel plakken. Of wek de illusie dat je trap een piano of boekenkast is.

Vloerstickers bestellen

Zoek je vloerstickers? Dan ben je bij Sticker.nl aan het juiste adres. Bij hen worden alle stickers op maat gemaakt, dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook worden alle vloerstickers standaard afgewerkt met een vloerlaminaat. Dat is erg belangrijk. Plak je een gewone sticker op een vloer, dan bestaat de kans dat mensen daarover uitglijden omdat stickers standaard ietwat glanzend zijn. Het vloerlaminaat van Sticker.nl bevat een antisliplaag, waardoor je veilig over de vloerstickers kunt lopen. Ook beschermt het laminaat de print tegen slijtage en schoonmaakmiddelen, waardoor je je vloer gewoon kunt schoonmaken zoals je gewend bent.