Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Verdiepingsvloeren voor jouw werkruimte

Verdiepingsvloeren voor jouw werkruimte

22 May, 2020

In een tijd waarin voldoende werkruimte en efficiënt gebruik van je vloeroppervlak belangrijk is, zul je als bedrijf creatief met deze ruimte moeten omgaan. Heb je wel eens gedacht aan een verdiepingsvloer?

Tijd van ruimte op de werkvloer

De huidige tijd vraagt je om na te denken over de werkruimte die jouw bedrijf beschikbaar heeft. Het is een tijd van improviseren en investeren in extra ruimte. Om deze ‘investering in werkruimte’ financieel aantrekkelijk te maken, is een extra verdiepingsvloer voor veel ondernemers een uitkomst.

Zonder al te veel kosten en grote verbouwingen, je maakt immers gebruik van je bestaande hal of kantoor, kun je snel een vloer laten plaatsen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan sportaccommodaties of lesruimtes, waarin de onderlinge afstand van belang is. Ook wanneer jouw bedrijf op korte termijn meer magazijnruimte nodig heeft, is het plaatsen van een extra vloer een uitkomst. De nieuwe vloer kan zelfs worden uitgebreid met magazijnstellingen. Omdat de draagkracht van de verdiepingsvloeren zeer hoog is, en voldoet aan alle veiligheidseisen, kun je de vloer beschouwen als een volwaardige nieuwe verdieping binnen je bedrijf.

Praktisch, functioneel of blikvanger

De uitstraling van je interieur is soms van groot belang. In tegenstelling tot een magazijnvloer zal een vloer in de sportschool als de blikvanger in je ruimte kunnen fungeren. Het maakt je ruimte compleet. Bij het ontwerp van de vloer kan rekening worden gehouden met uiterlijk en kleurstelling, zodat deze aansluit bij je eigen huisstijl. Ook zal de vrije overspanning per ruimte variëren. Een grote overspanning, met weinig kolommen, behoort zeker tot de mogelijkheden.

Snelle, betaalbare en flexibele oplossing

Ook wanneer je een ruimte huurt, of wanneer er sprake is van tijdelijke huisvesting, is de verdiepingsvloer een prima oplossing. De vloer is namelijk volledig demontabel en verplaatsbaar. Om alle ‘ins en outs’ te bespreken, adviseren we je contact op te nemen met een erkend en betrouwbaar bedrijf. Maak daarvoor direct online een afspraak met één van de adviseurs in de regio. Zij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn. Investeren in ruimte is investeren in de toekomst!