Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Een kantoorinrichting; een investering

Een kantoorinrichting; een investering

24 March, 2017

Voor beginnende bedrijven is het lastig om een kantoor in te richten, en vaak is dit ook duurder dan veel mensen denken. Ze moeten hiervoor namelijk enige liquide middelen hebben. Zo moeten ze de inboedel van het bedrijf nog bij elkaar kopen en alle nodige apparaten, zoals printers, kopieermachines en een espressomachine voor de liefhebbers . Vaak zijn goede, nieuwe bureaus en bureaustoelen redelijk prijzig. Daarom is het voor beginnende ondernemers interessant om deze spullen tweedehands op de kop te tikken en zo een goedkoop bureau kopen.

Vaak zijn tweedehands producten als een bureau of bureaustoel na een kleine schoonmaakbeurt nog goed genoeg om een aantal jaren te gebruiken. Men kan daardoor goedkoop aan bureau artikelen komen en zich zo direct concentreren op het belangrijkste in de organisatie. Het bedrijf kan dat uiteindelijk wel de gewenste nieuwe spullen kopen, zodra het bedrijf succesvoller wordt en interieur en uitstraling een rol gaat spelen in het bedrijf. Natuurlijk zijn er ook ondernemers die geen tweedehands spullen willen kopen, en gelijk een investering doen in een professionele uitstraling van het bedrijf. Wat werkgevers vaak vergeten is dat werknemers zo’n 8 uur per dag zitten, en dat het erg belangrijk is dat deze stoelen comfortabel zijn, en vaak ook ergonomisch zijn. Het is belangrijk dat de werkgevers de balans vinden tussen prijs en kwaliteit. Zo kan men goedkoop inrichten en toch kwaliteit behouden.
Een aanbieder van goedkope en ergonomische oplossingen is BNRkantoor.  Dit bedrijf richt zich op de beste producten in de beste prijscategorie. Ze vinden het belangrijk dat men goed en ergonomisch kan zitten zonder dat ze daar al te veel geld voor moeten betalen. Daarom bieden ze goede bureaustoelen aan die voldoen aan de eisen, deze stoelen worden wel voor een zacht prijsje verkocht.

Bent u nog op zoek naar een goedkope oplossing voor uw kantoor, maar u weet niet precies wat u nodig heeft, dan kan specialist u helpen. Hoe gezonder uw personeel, hoe gezonder de organisatie.

Naast het interieur, dien je ook te denken aan het exterieur. Dit is namelijk de uitstraling van het bedrijf en geeft een eerste indruk voor bezoekers. Maar waar moet je aan denken bij een verzorgd exterieur? Neem bijvoorbeeld deze tips te harte:

– Denk aan een verzorgde indruk: geen vetvlekken op de ramen, eventueel een nette voortuin, spinnenraggen verwijderen en vooral een nette entree;
– Kans om je bedrijf te promoten: een goede exterieur zorgt er ook voor dat mensen gelijk een indruk hebben van wat jouw bedrijf inhoudt en het is een kans om meer bezoekers te trekken. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een opvallende vlaggenmast om gelijk de aandacht te trekken. Maar wees ook niet bang om opvallende kleuren te gebruiken om de aandacht te trekken;
– Straal uit wat je uit wil stralen: wellicht heb je een interieur winkel, dan is het een leuk idee om gelijk een ‘huiskamer-gevoel’ te creëren door bijvoorbeeld een tuinbankje buiten te zetten.