Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

De beste verbouwing

De beste verbouwing

16 January, 2017

Het is vaak iets waar je enerzijds tegen op kijkt, en aan de andere kant ook wel weer zin in hebt: een verbouwing. Het geeft stress aan de ene kant, maar aan de andere kant ben je wel weer een stap dichter bij het huis van je dromen. Als je er op die manier tegen aan kijkt, valt een verbouwing altijd wel mee en als de contouren van het nieuwe stuk zichtbaar worden, hoop je dat het allemaal heel snel af is en je er snel gebruik van kan maken. De laatste verbouwing die ik heb meegemaakt is toch al wel weer van lang geleden hoor, dat is in de begin jaren geweest van deze eeuw. Kun je nagaan! We zitten alweer in 2017. Bij ons ging toen de badkamer en het washok eruit, in ruil voor een nieuwe badkamer. Die badkamer voldoet nog steeds prima en kan nog jaren mee, maar misschien zijn er ondertussen weer andere dingen rijp voor een renovatie of een verbouwing.

Goed voor de vraagprijs

Een verbouwing of renovatie is natuurlijk ook goed voor de vraagprijs. Er wordt iets waardevols, beters of nieuws verandert of toegevoegd aan je huis, en daardoor zal de vraagprijs gaan stijgen. In principe is het dus een investering die zichzelf terug verdient, en dat loont natuurlijk altijd de moeite. Tegenwoordig is de isolatie vaak veel beter in orde dan vroeger. Ik kan me nog herinneren  hoe ik vroeger als kind weleens zat te bibberen op mijn kamer, omdat het daar zo ontzettend kon tochten. Dan leer je isolatie wel te waarderen. En ach, ik ga niet zielig doen. Over het algemeen heeft iedereen het goed in dit land, en dat was in de tijd van mijn kinderjaren ook al zo.

De beste renovaties of verbouwingen

Voor de beste renovatie of verbouwingen in de regio Zuid-Holland moet je in elk naar afbouwbedrijf Zoetermeer. Op http://www.sens-afbouw.nl/ vindt je hierover meer informatie.