Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Beschadigingen aan je interieur voorkomen tijdens een verhuizing

Beschadigingen aan je interieur voorkomen tijdens een verhuizing

29 March, 2017

Als je van plan bent om te gaan verhuizen zijn er veel zaken waar je rekening mee moet houden. Zo is belangrijk om je spullen zorgvuldig en georganiseerd in te pakken en ook voorzichtig te zijn tijdens het verplaatsen van de spullen. Bij het verplaatsen van de dozen en spullen kan namelijk niet alleen de inhoud maar kan ook de rest van het interieur beschadigd raken.

Meubels

Om schade aan meubels te voorkomen, kun je de meubels in je huis het beste beschermen of afschermen. Zo ontstaat er geen schade als je de meubels per ongeluk met een verhuisdoos raakt of als je er spullen op plaatst. De beste materialen om je meubels mee te beschermen zijn verhuisdekens of met meubelhoezen.

Muren

Ook de muren kunnen weleens beschadigd raken tijdens een verhuizingen. Vooral bij lichtkleurige muren is het gevaar dat de schade snel opvalt. Vlekken of krassen op de muur zijn moeilijk weg te werken en soms moet de muur daardoor zelfs opnieuw geverfd worden. Het is dan ook belangrijk dat je dit probeert te voorkomen. Door spullen in te pakken met noppenfolie kunnen de muren niet beschadigd raken als je er per ongeluk te dicht langs loopt. Daarnaast zorgt de noppenfolie er ook voor dat de binnenkant beschermd is.

Vloeren

Door meubels te verplaatsen en de hele tijd met schoenen in en uit het huis te lopen kunnen er ook krasjes op de vloer ontstaan. Met een multi cover of een vloer cover kun je je vloer afdekken en schade aan je vloer voorkomen.

Bij een verhuizing kun je ook een Nederlands verhuisbedrijf inschakelen, deze zijn ervaren in het verhuizen van spullen op een gestructureerde wijze. Het verhuisbedrijf stelt een verhuisplan op, pakt de spullen in, vervoert deze en pakt ze vervolgens weer uit. Doordat zijn dagelijks met verhuizingen bezig zijn, weten zijn precies waar zij op moeten letten en hoe zij alles zonder schade op de juiste plaats moeten krijgen.