Uniquevloeren.nl

De beste tips en meest recente informatie over alle vloeren.

Beleg je vloer met glasmozaïek

Beleg je vloer met glasmozaïek

19 June, 2018

Heb jij er ooit aan gedacht om glasmozaïek binnen op de vloer te leggen?  Waarschijnlijk niet, want in Nederland wordt nog maar heel weinig glasmozaïek gebruikt in het interieur. Misschien komt dat omdat mensen bij glasmozaïek al gauw denken aan ramen in kerken of andere kunstwerken. En het is begrijpelijk dat je natuurlijk niet zo’n kerk icoon in je woonkamer op de vloer wilt hebben liggen. Gelukkig zijn er veel andere verschillende manieren waarop je glasmozaïek kunt plaatsen in je woonkamer of hal in je huis.

Glasmozaïek zorgt voor een unieke uitstraling

Juist omdat het zo zelden gebruikt wordt is het een kans om je huis een unieke uitstraling te geven als je glasmozaïek toepast. Dat kan in verschillende kamers, maar over het algemeen werkt het goed in de woonkamer, keuken of de hal. Het leuke aan glasmozaïek is ook dat je er goed je creativiteit in kwijt kunt. Daarmee wordt bedoeld dat het mogelijk is om het in verschillende kleuren, combinaties, vormen en maten te leggen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. En het staat ook een stuk leuker dan alle voorbedachte dingen van Ikea bijvoorbeeld. Als je dus een unieke uitstraling wilt in je woonkamer, dan is het een perfect idee om te kiezen voor glasmozaïek.

Een paar inspiratietips:

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je wat inspiratie nodig hebt. In dat geval raden we je aan om een kijkje te nemen in het volledige assortiment van glasmozaïek op de site mozaiektegel.nl. Je kunt daar verschillende soorten glasmozaïek bekijken, maar ook voorbeelden zien van hoe je het precies kunt toepassen in je huis en in je interieur. Of misschien heb je juist al glasmozaïek thuis liggen. In dat geval laat het ons dan weten in de comments hoe je dat precies hebt gedaan. Want met jouw hulp kan misschien wel iemand anders iets heel moois neerleggen. Deel je inspiratie zodat we er allemaal van mee kunnen genieten.